Mustangs Gallop at Championships i USA og i udlandet

Dearborn, Michigan - Da sæsonen kommer til en tæt, var det Ford Mustang triumferende i et par af vej-racing mesterskaber, idet kronen i Virginia i Grand-Am Koni Challenge og i Nogaro, Frankrig, i GT4 European Cup . I deres HyperSport nr. 55 Mustang FR500C, Joe Foster og Scott Maxwell vandt både holdet og chaufførernes mesterskaber, der kommer i 5. i sæsonen finale af Grand-Am Koni Challenge i Alton, endte Virginia.Three Mustangs sæsonen i top fem i Koni serien. De nr. 60 Rehagen Racing Mustang FR500C, med chauffører Mike Canney, Matt Plumb og Hugh Plumb vandt Virginia race, hjælper Ford clinch fabrikanternes mesterskab, og endte sæsonen bundet til 6. plads. Deres holdkammerater Dean Martin, Jack Roush, Jr., og Ryan Phinny kom i 2. i løbet og sluttede sæsonen på 5. sted.Det Ford Mustang FR500C havde været en Koni mesterskab vinder en gang før, i 2005, Ford says.Meanwhile, i GT4 løb i Europa, clinched Eric de Donckerhans anden GT4 European Cup i træk i nr. 1 Mustang FR500GT4. De Doncker færdig 3. i de to første løb og tog 4. plads i tredje løb i weekenden blev afholdt i Nogaro i det sydvestlige Frankrig. Han kaldte Mustang »en udmærket bil, der var bygget til at vinde", og sagde, at han var glad Hvad dette betyder for dig: Det var en stor weekend for at være en Mustang fan - eller fører 'for holdet og for Ford så godt.'. - Laura Sky Brown, korrespondent

Adresse: Bibo Road, Zhangjiang Højteknologiske Park, Shanghai, Kina
Tlf: 0086-21-3637-6177
Fax: 0086-21-3637-6177
Skype:Eastfilters